Jak pogodzić jedzenie w pracy z pracą hybrydową?

Proponujemy Ci benefit lunchowy dla pracowników wykonujących swoje obowiązki częściowo lub całkowicie z domu. Oznacza to, że Twoi pracownicy mogą każdego dnia wybrać, pod jaki adres dostarczymy im ich obiad: do biura czy do domu. W obu przypadkach nie ponoszą kosztów za dostawę! Jako pierwsi w Polsce wprowadziliśmy taką usługę. Poznaj 5 korzyści, jakie przyniesie Twojej firmie, pracownikom i Tobie nasza usługa: Lunching dla pracy hybrydowej. 

Co zyskujesz udostępniając pracownikom benefit w postaci Lunchingu dla pracy hybrydowej?

1. Darmową dostawę

Darmowa dostawa, niezależnie od wartości zamówienia, to jedna z unikalnych cech naszego serwisu. Teraz rozszerzyliśmy naszą ofertę bezpłatnych dostaw również dla osób pracujący z domu. Twoi pracownicy jedząc obiad codziennie oszczędzają w ten sposób kilkadziesiąt złotych miesięcznie.

2. Większą efektywność i lepszą organizację pracy

Wiemy od naszych użytkowników i z własnego doświadczenia, że efektywność pracowników pomiędzy godziną 12 a 14 spada. Przyczynami są najpierw pojawiający się głód a później pochłaniająca dużo czasu organizacja posiłku. To jest szczególnie trudne w warunkach domowych, gdzie nie mamy infrastruktury i nie pojawia się pan kanapka. Rzadko kto gotuje sobie obiad dzień wcześniej, aby go tylko podgrzać. Pozostaje głód, zimna przekąska albo szybkie przyrządzenie sobie czegoś. Każda z tych opcji oznacza spadek efektywności pracy.

Zamówienie lunchu, dzięki naszej aplikacja do zamawiania jedzenia zajmuje Twoim pracownikom średnio 34 sekundy.

Pracownicy nie tracą czasu na wyjścia do restauracji, oczekiwanie w kolejce lub przygotowywanie posiłku.

Z Lunching przerwy na lunch można poświęcić na spokojne jedzenie i realny odpoczynek niezależnie od miejsca pracy.

3. Usługę full service - bez dodatkowych zadań dla działu HR

Działy administracji, HR czy komunikacji wewnętrznej są przeciążone ilością obowiązków, które pojawiły się w czasie pandemii. Przyznaje to wielu naszych klientów. Jeśli czujesz się podobnie, mamy dla Ciebie dobrą wiadomość. Kompleksowo obsługujemy cały proces zamawiania, dostawy i rozliczania posiłków zamawianych zarówno do biura jak i do domu. Pracownik sam wpisuje swoje adresy dostawy. Na koniec miesiąca otrzymujesz zbiorczy raport oraz fakturę miesięczną, co znacznie upraszcza proces rozliczeń. Dbamy ponadto o dostosowanie menu do potrzeb Twojego zespołu  i obsługujemy ewentualne reklamacje. Robimy wszystko, aby Wam było lżej.

4. Bezpieczeństwo posiłków w czasach Covid-19

Dostawy posiłków do biura odbywają się zawsze bezkontaktowo do wyznaczonego miejsca np. pokoju socjalnego, a do domu – bezpośrednio pod drzwi. Pracownicy nie mają żadnego kontaktu z kurierem, nie stoją w kolejkach minimalizując tym samym ryzyko zarażenia koronawirusem. Jeśli chodzi o organizację przestrzeni w biurze na czas Lunchu mamy dla Was gotową Checklistę dot. bezpieczeństwa: Posiłki w pracy w czasach pandemii

5. Pewność, że pracownicy jedzą obiad a nie przekąski

Menu Lunchingu zawiera pełnowartościowe dania. Z naszych statystyk wynika, że 70% osób decyduje się na zestawy lunchowe, w których skład wchodzą zupa i drugie danie z surówką.

Z nowej usługi lunchu dla pracy hybrydowej korzysta już 6 firm mając wybór z kilkudziesięciu restauracji.